Båtmat #23: Urtesmørfylte andelår

DSC_6277
Enkelt og utrolig smakfullt!

Andelår er alltid en slager. Spesielt andelårene vi får tak i her i Skottland! Denne gangen fylte vi dem med urtesmør laget av salvie. NAM!

Ingredienser

  • 2 andelår
  • Urtesmør (se under)
  • 1 søtpotet
  • 1 pastinakk
  • Løk
  • Hvitløk
  • Fersk rosmarin

Urtesmør

  • Romtemperert smør
  • Salvie
  • Hvitløk
  • Evt. salt

Fremgangsmåte
Begynn med å lage urtesmør. Smøret skal være romtemperert først. Bland smør, salvie, hvitløk og salt (hvis smøret er usaltet) med en stavmikser.

Ta ut andelårene en stund før de ska brukes. Dytt urtesmør under huden og ta på salt og pepper. Vi tilberedte andelårene i trykkoker og deretter i ovnen.

Kok søtpotet og pastinakk. Stek de deretter sammen med løk og hvitløk.

Enkelt og greit! Ferdig! Nyt! Bon appetit! Enjoy!

DSC_6264
Andelårene tilberedte vi i trykkoker først og så i ovnen
DSC_6270
Kok søtpotet og pastinakk før de stekes med løk og hvitløk
DSC_6266
Finito!
DSC_6277
Dig in!

En kommentar om “Båtmat #23: Urtesmørfylte andelår

Legg igjen en kommentar