Andelår er alltid en slager. Spesielt andelårene vi får tak i her i Skottland! Denne gangen fylte vi dem med urtesmør laget av salvie. NAM!
Ingredienser
- 2 andelår
- Urtesmør (se under)
- 1 søtpotet
- 1 pastinakk
- Løk
- Hvitløk
- Fersk rosmarin
Urtesmør
- Romtemperert smør
- Salvie
- Hvitløk
- Evt. salt
Fremgangsmåte
Begynn med å lage urtesmør. Smøret skal være romtemperert først. Bland smør, salvie, hvitløk og salt (hvis smøret er usaltet) med en stavmikser.
Ta ut andelårene en stund før de ska brukes. Dytt urtesmør under huden og ta på salt og pepper. Vi tilberedte andelårene i trykkoker og deretter i ovnen.
Kok søtpotet og pastinakk. Stek de deretter sammen med løk og hvitløk.
Enkelt og greit! Ferdig! Nyt! Bon appetit! Enjoy!
En kommentar om “Båtmat #23: Urtesmørfylte andelår”