Vi har alle dager hvor vi ikke orker å lage middag, men fremdeles har lyst på middag. Vi hadde en slik dag i går. Vi var slitne etter to lange dager på sjøen og lite søvn. Da var wrapsene fra BFree utrolig kjekke å ha! Vi lagde to ulike typer pizza på null komma niks!
Ingredienser
- BFree wraps
- Hjemmelaget pesto
- Spisspaprika
- Vårløk
- Spinat
- Kokt skinke
- Chèvre
- Pizzasaus (vi brukte marinaden fra spareribsene vi lagde for et par dager siden)
- Ferske urter
Fremgangsmåte
Lag pesto og/eller pizzasaus. Smør pestoen/sausen utover lefsene. Legg på ønsket topping og stek i ovnen i ca. 10 minutter.
Vi lagde to ulike typer. En med pesto og en med rester av marinaden vi hadde fra vi lagde spareribs. Begge ble kjempegode! Topp gjerne med ekstra urter før servering.
Her er det bare fantasien som setter grenser! Topp med hva du vil. Enkelt blir det uansett 🙂