Båtmat 32#: Glutenfri pizza på 123

Vi har alle dager hvor vi ikke orker å lage middag, men fremdeles har lyst på middag. Vi hadde en slik dag i går. Vi var slitne etter to lange dager på sjøen og lite søvn. Da var wrapsene fra BFree utrolig kjekke å ha! Vi lagde to ulike typer pizza på null komma niks!

DSC00510
Fri for nesten alt av allergener og ganske sunne sammenlignet med andre glutenfrie produkter

Ingredienser

Fremgangsmåte
Lag pesto og/eller pizzasaus. Smør pestoen/sausen utover lefsene. Legg på ønsket topping og stek i ovnen i ca. 10 minutter.

DSC00498
Rist pinjekjerner
DSC00503
Miks pinjekjerner, basilikum, hvitløk og litt olivenolje
DSC00508
Rasp parmesan og pecorino
DSC00513
Hell i mer olivenolje
DSC00521
Finito

Vi lagde to ulike typer. En med pesto og en med rester av marinaden vi hadde fra vi lagde spareribs. Begge ble kjempegode! Topp gjerne med ekstra urter før servering.

DSC00529
Første variant
DSC00531
Litt grisete, men veldig god
DSC00535
Samme topping som den første, men litt annen rekkefølge på toppingen
DSC00539
En annen variant
DSC00543
Delicious!

Her er det bare fantasien som setter grenser! Topp med hva du vil. Enkelt blir det uansett 🙂

Legg igjen en kommentar