Vi har alle dager hvor vi ikke orker å lage middag, men fremdeles har lyst på middag. Vi hadde en slik dag i går. Vi var slitne etter to lange dager på sjøen og lite søvn. Da var wrapsene fra BFree utrolig kjekke å ha! Vi lagde to ulike typer pizza på null komma niks!
![DSC00510](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00510-1024x683.jpg)
Ingredienser
- BFree wraps
- Hjemmelaget pesto
- Spisspaprika
- Vårløk
- Spinat
- Kokt skinke
- Chèvre
- Pizzasaus (vi brukte marinaden fra spareribsene vi lagde for et par dager siden)
- Ferske urter
Fremgangsmåte
Lag pesto og/eller pizzasaus. Smør pestoen/sausen utover lefsene. Legg på ønsket topping og stek i ovnen i ca. 10 minutter.
![DSC00498](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00498-1024x683.jpg)
![DSC00503](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00503-1024x683.jpg)
![DSC00508](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00508-1024x683.jpg)
![DSC00513](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00513-1024x683.jpg)
![DSC00521](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00521-1024x683.jpg)
Vi lagde to ulike typer. En med pesto og en med rester av marinaden vi hadde fra vi lagde spareribs. Begge ble kjempegode! Topp gjerne med ekstra urter før servering.
![DSC00529](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00529-1-1024x683.jpg)
![DSC00531](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00531-1-1024x683.jpg)
![DSC00535](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00535-1024x683.jpg)
![DSC00539](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00539-1024x683.jpg)
![DSC00543](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/08/DSC00543-1024x683.jpg)
Her er det bare fantasien som setter grenser! Topp med hva du vil. Enkelt blir det uansett 🙂