
Nytt (og modig) forsøk på leverpostei. Denne gangen med lammelever fra Orknøyene OG kalkunhjerter fra Homlagarden.
Ingredienser
- 1/2 kg lammelever
 - 1/2 kg kalkunhjerter
 - 1 neve kruspersille
 - Litt hvitvin (ca. 1/2 glass)
 - 4 ss potetmel
 - En liten håndfull fennikelfrø
 - 2 ss meriam
 - 2 fedd hvitløk
 - 2 små sjalottløk
 - 2 ss røkt bacon
 - 2 egg
 - 2 ss andefett
 - Saft av en halv sitron
 - Salt & pepper
 
Fremgangsmåte
Miks alle ingrediensene i en food processor til blandingen er ganske flytende. Hell i en ildfast form og bak i vannbad i ovnen i ca. 1 time (kommer an på størrelsen på formen og ovnen). Litt usikker på temperatur da ovnen her i båten kun har én temperatur, men det er det bare å google.






Se også risotto med kyllinghjerter og båtprat med Homlagarden.