![DSC_5644](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5644-300x199.jpg)
Nytt (og modig) forsøk på leverpostei. Denne gangen med lammelever fra Orknøyene OG kalkunhjerter fra Homlagarden.
Ingredienser
- 1/2 kg lammelever
- 1/2 kg kalkunhjerter
- 1 neve kruspersille
- Litt hvitvin (ca. 1/2 glass)
- 4 ss potetmel
- En liten håndfull fennikelfrø
- 2 ss meriam
- 2 fedd hvitløk
- 2 små sjalottløk
- 2 ss røkt bacon
- 2 egg
- 2 ss andefett
- Saft av en halv sitron
- Salt & pepper
Fremgangsmåte
Miks alle ingrediensene i en food processor til blandingen er ganske flytende. Hell i en ildfast form og bak i vannbad i ovnen i ca. 1 time (kommer an på størrelsen på formen og ovnen). Litt usikker på temperatur da ovnen her i båten kun har én temperatur, men det er det bare å google.
![DSC_5633](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5633-1024x678.jpg)
![DSC_5634](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5634-1024x678.jpg)
![DSC_5636](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5636-1024x678.jpg)
![DSC_5637](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5637-1024x678.jpg)
![DSC_5644](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5644-1024x678.jpg)
![DSC_5664](http://vagabond.tunmed.no/wp-content/uploads/2016/07/DSC_5664-1024x678.jpg)
Se også risotto med kyllinghjerter og båtprat med Homlagarden.