Båtprat #2: Gro Furset

Gro Furset, gründer og eier av Den lille Juicefabrikken, var dagens gjest. Vi møtte henne i Kristiansand for en liten prat. Gro er tidligere student ved skolen og har tatt både kostholdsveileder og ernæringsterapi. Hun er i tillegg utdannet sykepleier.

Den lille Juicefabrikken ble startet i januar 2015. Gro testet ut de hjemmelagde juicene sine på klienter da hun tidligere jobbet ved en ernæringsklinikk, og disse ble merkbart friskere. Derav slagordet: Bedre helse til folket!

Produktutvalget har siden blitt utvidet med økologisk müsli, energikuler og morbær.

Produktene er hjemmelaget, RÅ, ubehandlet, kaldpresset, bærekraftig og ekte!

Alle produktene er fri for gluten, sukker, melk og nøtter. Produktene er plantebasert og det tilstrebes økologiske og norske råvarer. De økologiske produktene er godkjent av Debio, som er et kvalitetsmerke på økologiske produkter i Norge.

Matvarene er enzym- og næringsrike. Den lille Juicefabrikken tilstreber et lavt innhold av varens naturlige sukkerinnhold og selvfølgelig helt uten tilsatt sukker! Dette betyr at flere av produktene er svært godt egnet til personer med diabetes.

For å opprettholde juicens høye kvalitet, blir de frosset ned rett etter pressing. Da holder de seg ferskest! De naturlige vitaminene, mineralene og fordøyelsesenzymene bevares og går i dvale slik at juicen er fersk og frisk ved opptining!

Juicepressen som brukes er hydraulisk og kaldpresser råvarene. Dette bevarer næringsstoffene og kvaliteten aller best! Glassflaskene er blyfri og rene med lokk av stål, for å unngå aluminium. Flaskene kan resirkuleres.

DSC_3816
Et utvalg av juicene. Den til høyre består kun av grønnsaker og inneholder ikke mer enn 1,4 gram naturlig sukker/100 gram.
DSC_3817
Juice, energikuler, morbær og müsli.

Vi ønsker Gro lykke til videre med Den lille Juicefabrikken, og vi anbefaler selvfølgelig alle produktene!

Kilder:

2 kommentarer om “Båtprat #2: Gro Furset

Legg igjen en kommentar